This for Dutch only…

 


 

Verhagen bijt zich vast in kerncentrales

Minister Verhagen wil geen wijken weten. Dat bleek in overleg de Tweede Kamer vorige week. Hij houdt vast aan de kabinetsplannen om vergunningen af te geven voor nieuwe kerncentrales. Terwijl overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking duurzame energievoorziening wil. Slechts eenderde van de bevolking vindt nieuwe kerncentrales goed idee. De landelijke manifestatie zaterdag 16 op De Dam was eerste krachtig signaal met naar schatting tienduizend mensen ter plekke hun proteststem lieten horen.
Was één van die stemmen van jou? Heel fijn dat je er was, want jouw roep om een duurzame energievoorziening is heel nodig! Naast de aanwezigen op de manifestatie hebben nog eens 80.000 mensen de bijbehorende petitie 'schoon genoeg van kernenergie' ondertekend.
 

Eerste volgende stap

In mei praat de Kamer verder over kernenergie. We zullen ons dus doorzetten. Het is belangrijk dat voor ons kabinet zichtbaar is dat Nederland schoon genoeg heeft van kernenergie en geen tweede Borssele wil. Dus blijf je vrienden aansporen om de petitie  te ondertekenen.

Twitter Face book Hyves

Twitter

  

Wil je een leuke, korte impressie bekijken van de manifestatie? Zie video hieronder.
 
Veel dank namens alle partijen!