This is for Dutch readers only.

EagleEyes


 

Jouw stem was erbij

Een gele zee ballonnen met protesthanden erop. Dat was te zien voor politici die uit het raam keken de Torbeckezaal in het Tweede Kamergebouw. Daar vond gisteren het vervolg het Algemeen Overleg over kernenergie plaats. De 850 anti-kernenergieballonnen stonden symbool voor de ruim 85.000 personen die getekend hebben tegen kernenergie en daar was jouw stem ook bij!


Klik op de foto om de hele serie te bekijken.

Het Algemeen Overleg maakte duidelijk dat Verhagen vastbesloten blijft om vergunningen af te geven voor nieuwe kerncentrales, ondanks jullie proteststemmen en felle kritiek van de oppositie. Verbijsterend, want er zijn voldoende schone alternatieven. De petitie ‘schoon genoeg van kernenergie&; blijft dan ook springlevend: De teller moet omhoog!

 

 

Twitter Face book Hyves

Twitter

 

Veel dank namens alle partijen!