Na de proof of concept auto op 100 procent water met behulp een watergas of HHO motor op 30 november 2011 kregen wij bij Free Energy veel mails, telefoontjes en bezoek van mensen die zelf enorm geïnteresseerd zijn. Velen van hen wilden er dan ook graag meer van weten. Vandaar deze update over de watergas motor. Zoals altijd delen wij bij Free Energy alles wat we weten ook al hoort u misschien af en toe, veelal op de verschillende fora, wat anders. Om de vele vragen te beantwoorden hieronder een update van TV over de vooruitgang en stand van zaken omtrent de watergas motor met Jeroen Arents en Frank Collaris van Free Energy. Wij hopen dat de vragen hiermee beantwoord zijn en gaan ervan uit dat wij op het begrip van de mensen kunnen rekenen als het gaat om de tijd die we nodig hebben om deze technologie voor iedereen beschikbaar te maken. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken en alle beetjes helpen dus als u de ontwikkelingen een warm hart toedraagt en ons graag wilt steunen kunt u een mail sturen naar: nulpunt@.nl of u kunt een donatie sturen naar Free Energy op rekeningnummer: 5513972 o.v.v. donatie vrije energie. Onze hartelijke dank en een fijne jaarwisseling toegewenst. Team Free Energy.