A Galaktikus Föderáció és a Spirituális hierarchia üzenete 2014 Február 25
Sheldan Nidle által
Hang-és fordítás Melinda Schmidt

Dratzo! Visszatérünk! Sok minden történik bolygó szerte. A sötét összeesküvés azon küzd, hogy fenntartsa hatalmát, és azzal szembesül, hogy ezen törekvései hiábavalók. A Fény, mely most az ősi családok és több szent titkos társaság által van képviselve, eljött és sikeresen benyújtotta követelését a sötétség vagyona és hatalma iránt. Ez a törvényes ostrom általunk volt segítve és pártolva. Elérjük, hogy véget vessünk a sötétség ezen szentségtelen züllésének, és új időket hozzunk, mely jóléttel van tele, valamint a sötétség által rátok rótt gyűlöletes rabszolgaságtól való megszabadulással. A Felemelkedett Mesterek a Mennyország isteni rendelkezései alatt tevékenykedve, létrehozták azokat az eszközöket, amikkel a sötétség megadja magát a Fénynek. Ez az eljárás folyamatban van, és az első mérföldkövéhez ér. Leigázásotok elsődleges eszköze a vagyon, és különösképpen a legvisszataszítóbb találmányuk, a “fiat pénzt” – (“A rendeleti pénz elnevezése olyan pénzre utal, melynek fedezete valami más árukészlet. A pénz értékét a kormányzat rendelkezésben írja elő (innen származik a „fiat” neve is, ami latinul ‘legyen meg’-et jelent) és kötelező érvényű törvényes fizetőeszközként használatos.”) forrás: Wikipédia) Ez a ravasz találmány teremtett szükségtelen inflációkat és manipulált pánikot, vagy “katasztrófákat” évszázadokon át. Ezek az aljas manőverek minden alkalommal jelentősen gazdagítják a sötét összeesküvés magját, miközben olyan eseményeket hoznak létre, melyek tovább szilárdítják növekvő hatalmukat.
Ezek a manipulációk végül háborúhoz, halálhoz, és megosztáshoz vezettek. Épp ezen furcsa körhinta véget érésének közepén vagyunk, és isteni stabilitással váltjuk fel azt, mely lehetővé teszi számotokra, hogy egyértelműen lássátok mi valós és mi nem az. Ahogy kezditek kiterjeszteni ezt az eljárást arra, hogy magába foglalja azokat a csodákat, melyek Gaia és az ő bámulatos öko-rendszere, felfedezitek a Földön való létetek valódi célját. Speciális Lények vagytok, akiket örök Szeretet-közvetítőknek szántak. Megvan a képességetek, hogy helyrehozzátok azokat a dolgokat, amik veszélyeztetik ezt a öko-rendszert, és olyan dolgokkal szolgáljatok, amik valóban képesek segíteni minden lénynek, akik ezen a bolygón laknak. Ráadásul a peremén vagytok annak, hogy újra felfedezzétek földalatti hittestvéreiteket. A Belső Föld valójában egy 5D-s birodalom. Ez az, ahova visszatértek, és visszaszerzitek a teljes tudatosságú emberi létezés különleges köpönyegét. Ennek igazsága most testetek minden egyes sejtjében rezeg. Itt vagyunk, hogy segítsünk ebben az eljárásban, és a Mennyország irányítása alatt átalakítsuk a jelenlegi aggasztó valóságotokat.
Ez az átalakulás hatalmas változtatásokkal indul a fizikai, mentális, és érzelmi testeitek tekintetében, és egy spirituális átalakulással ér véget, ami visszajuttat a teljes tudatosságba benneteket. A sötétség tudja ezt. Mégsem adja fel hatalmát, melyet évezredek óta kontrollál. Ezt a hatalmat jelenleg olyan szorult helyzetek veszik ki kezükből, amikben épp benne találják magukat. A sötétség megkísérel új vagyonforrásokra lelni, és valamiképp kitekergőzni a jelenlegi rémálmából. Egy eljárás van folyamatban, ami arra készteti őket, hogy lesétáljanak egy olyan úton, ami egy nagyon magas sziklaszirthez vezet. Egy lemminghez hasonlóan, gyorsan beleugranak egy veszélyes szakadékba. Ez akkor van, amikor beiktatjuk a szabadságot és jólétet, ami a valódi sorsotok. Ez az amikor a közzététel megtörténik, és szabadon landolhatunk mindenütt a bolygón. Ez gyorsan egy új valósághoz fog vezetni, és a spirituális és űrcsaládjaitok általános újra-megismeréséhez.
Olyan események történnek, ahogy most beszélünk, amik az itt leírt eljárás kezdetei. Hogy helyreállítsuk ezt a világot, ki kell kényszerítenünk a világ pénzeinek az újraindítását, és gyorsan követnie kell ezt egy nemesfém alapú rendszer visszatérésének.